Zvežčič Corn pikice

9,99 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Dimenzija A5
64 strani
Notranjost 100 g papir, narejen iz organskih odpadkov pri predelavi koruze, zunanjost 360 g papir
Narejeno v Španiji

Ekološki mali zvezek je ročno zvezan z vrvico, ki je narejena iz recikliranih plastičnih steklenic pobranih iz morij in oceanov. Naslovnica je narejena iz organskih odpadkov pri predelavi grozdja, zato nosi tale mali spremljevalec za zapisovanje tako ime.
Zvezek se lahko uporablja kot bullet journal ali pa preprosto kot prostor za zapisovanje malih in velikih idej.

 

Za blagovno znamko Melpom stoji Esther, ki obožuje papirnate izdelke in je nora na red in organizacijo. Preden je postala podjetnica, se je ukvarjala z marketingom.
Njena ideja je bila vrnitev k preprostosti, k svinčniku in papirju, s katerima lahko spravljamo v red vse naše ideje, misli in izkušnje. In to storiti na trajnostni in ekološki način in s tem prispevati majcen košček v dobrobit našega planeta.
Vsi njeni izdelki so izdelani na trajnostni način, uravnoteženi s klasičnim slogom, ki je obenem tudi zelo sodoben.
Organizacija, trajnostna naravnanost in oblikovanje. To so tri glavne značilnosti znamke Melpom.

 

 

Zakaj imata Resici radi njene izdelke? Všeč nama je, da ima znamka tako jasno filozofijo, prepleteno s sofisticiranostjo in trajnostno naravnanostjo.
Ker imava občasno težave z redom in prokrastinacijo, ceniva izdelke, ki ti pomagajo pri organizaciji, saj se tako porabi mnogo manj časa. Veliko pa se pridobi na zadovoljstvu in učinkovitosti.
Res ceniva, da so za izdelavo Melpomovih izdelkov izbrani materiali, ki so biološko razgradljivi ali pa so nastali v procesu reciklaže.