Razprodano!

Vrt poln rož – velika zbirka semen

35,72 

Razprodano!

Kategorija:

Opis

Vrt poln rož – velika zbirka semen

Zbirka semen za ustvarjanje prekrasnih šopkov iz vašega vrta.

Iz semen v tej zbirki lahko ustvarite poln vrt rož, ki so primerne za rezanje in z njimi tedensko napolnite 2-3 vaze s svežim cvetjem. Cvetijo od junija do oktobra.

Zbirka semen Jora Dahl je sestavljena iz izjemno kvalitetnih semen, iz katerih boste z lahkoto vzgojili veliko rož, iz njih ustvarili šopke in jih še dolgo ohranjali lepe v vazah.

Zbirko sestavlja 10 paketkov semen in navodila za vzgojo

 

Ammi majus (Bishop’s Flower), Cosmos bipinnatus ‘Rosetta’ (Cosmos), Helichrysum bracteatum ‘Silvery Rose’ (Strawflower), Limonium sinuatum ‘QIS Pastel’ (Annual Statice), Molucella leavis (Bells of Ireland), Nicotiana alata ‘Lime green’ (Tobacco Flower), Nigella damascena ‘Miss Jekyll’ (Love-in-a-Mist), Panicum virgatum ‘Fontaine’ (Ornamental Switch Grass), Zinnia elegans ‘Bernarys Giant Lime’ (Zinnia), Zinnia elegans ‘Benary’s Giant Salmon Rose’ (Zinnia)

Sajenje: od februarja do junija

 

JORA DAHL

Jora Dahl je majhen oblikovalski studio iz Nemčije. Ustvarjajo vrtove in izdelke za lažje in bolj prijetno vrtnarjenje. Semena odkupujejo od malih trajnostno usmerjenih vzgojiteljev, sami tudi posadijo vsa semena in jih preizkusijo.

sl_SI