TO-DO seznam opravil

14,99 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Dimenzije: 15 x 23 cm
60 listov
Izdelano v Španiji

Krasen pripomoček, ki omogoča, da si vsa opravila zapišemo na enem mestu. Z uporabo ikonic lahko enostavno preverimo, kaj je bilo opravljeno, na kaj smo pozabili, kaj v resnici ni pomembno in kaj lahko prestavimo na poznejši čas.
Seznam opravil je zvezan na roko, listi so pritrjeni z dvema vijakoma. Ovitek je iz 100 % recikliranega kartona, papir v notranjosti pa je tudi 100 % recikliran.

 

Za blagovno znamko Melpom stoji Esther, ki obožuje papirnate izdelke in je nora na red in organizacijo. Preden je postala podjetnica, se je ukvarjala z marketingom.
Njena ideja je bila vrnitev k preprostosti, k svinčniku in papirju, s katerima lahko spravljamo v red vse naše ideje, misli in izkušnje. In to storiti na trajnostni in ekološki način in s tem prispevati majcen košček v dobrobit našega planeta.
Vsi njeni izdelki so izdelani na trajnostni način, uravnoteženi s klasičnim slogom, ki je obenem tudi zelo sodoben.
Organizacija, trajnostna naravnanost in oblikovanje. To so tri glavne značilnosti znamke Melpom.

Zakaj imata Resici radi njene izdelke? Všeč nama je, da ima znamka tako jasno filozofijo, prepleteno s sofisticiranostjo in trajnostno naravnanostjo.
Ker imava občasno težave z redom in prokrastinacijo, ceniva izdelke, ki ti pomagajo pri organizaciji, saj se tako porabi mnogo manj časa. Veliko pa se pridobi na zadovoljstvu in učinkovitosti.
Res ceniva, da so za izdelavo Melpomovih izdelkov izbrani materiali, ki so biološko razgradljivi ali pa so nastali v procesu reciklaže.