Venček Ta aprilski

35,00 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Tale venček je nastal kot dar prijateljici za rojstni dan. Naročnica nama je poslala sliki dveh že objavljenih vencev in napisala, da bi rada naročila en venček v tem smislu, ni pa potrebno da je povsem enak tistima na fotografijah. Ker imava radi spremembe, sva ohranili vodilne rože, ostale pa sva zamenjali.

Zaradi tega praviva temu venčku ‘Ta aprilski’ – gre za venček, ki ga pogosto delava, vedno narediva kakšno spremembico in je zato vedno nov, presenetljiv in nepričakovan … skratka tak kot aprilsko vreme.

Venček je narejen na zlatem obročku s premerom 20 cm.

 

Venček iz suhega cvetja je krasna dekoracija vsakega prostora – lahko se ga obesi na steno, vrata ali pa položi na polico. Na vhodnih vratih bo prijazno pozdravil vse obiskovalce.

Vsak venček je unikatno ročno delo in zato niti dva nista povsem enaka.

Venček lahko pošljemo na vaš naslov ali pa direktno na naslov obdarjenke – z veseljem dodamo tudi sporočilce (vsebino prosim navedite v Opombi pri zaključku naročila).

Venček je trajno darilo za mamo, prijateljico, teto, sodelavko. Veliko jih narediva tudi za posebne pozornosti, kot so zagovor magistrske naloge, poroke, krst, birma itd. Venček je lahko tudi poslovno darilo.

Seveda pa si ga je lepo kupiti tudi sebi – da bo naš dom še lepši.

V kolikor bi želeli naročiti večji ali manjši venček, pišite na info@resainrman.com

sl_SI