Račkast dežnik Forest Green

35,00 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Teža: 350 g
Dolžina: 35 cm

Najbolj simpatični dežniki za popestritev otožnosti, ki nas kdaj navda, ko curlja dež iz oblakov. Narejeni so iz recikliranih materialov – za vsak dežnik je bilo porabljenih 9 recikliranih plastenk! Vodoodporni so postali z ekološkim, nestrupenim premazom. Račkasti ročaji so narejeni iz brezovega lesa, odpirajo se z gumbom za avtomatsko odpiranje. Ogrodje je iz železa in aluminija.

Dežniki so izdelani na Kitajskem v sodelovanju z dolgoletnimi partnerji, ki so zavezani etičnemu in ekološkemu ravnanju.

 

Original Duckhead je londonska znamka dežnikov, ustanovljena leta 2012. Želijo si ustvarjati uporabne, razigrane in premišljene izdelke. Za račkaste dežnike uporabljajo reciklirane materiale ter materiale, ki jih je možno reciklirati.
Njihovi dežniki so ročno narejeni, stare tehnike izdelave pa so prilagodili moderni uporabi. Račke so lepe in uporabne in jih lahko uporabljamo več let.

Zakaj imata Resici radi njihove izdelke? Navdušuje naju ideja, da se lahko s krasnim in uporabnim dežnikom razvedri sivino deževnih dni. In teli dežniki so res taki: v ljudeh,  malih in velikih, zbudijo veselje.
Seveda nama je zelo všeč tudi to, da so račkasti dežniki zasnovani tako, da trajajo več kot eno sezono!