Dnevni planer

14,99 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Dimenzije: 15 x 23 cm
60 listov
Izdelano v Španiji

Kdaj pa kdaj se je težko odločiti, katero opravilo v dnevu je najbolj pomembno in bi se ga bilo dobro najprej lotiti. Tale planerček je pri tem v odlično pomoč, saj si lahko določiš 3 glavne prioritete za današnji dan in tri za dan potem. Dovolj je prostora, da si zabeležiš vse sestanke, napišeš koga vse moraš danes kontaktirati, predvsem pa je dovolj prostora, da si zabeležiš, kaj  je potrebno narediti dopoldne, kaj v sredi delovnega dne in kaj popoldne. Dodane so tudi ikonice, s katerimi si označiš, če je opravilo opravljeno, če je prestavljeno na poznejši čas ali če se ni več potrebno ukvarjati z njim. Poleg tega pa te še spomni na pitje vode in si lahko označiš, koliko kozarcev si popil.

 

Za blagovno znamko Melpom stoji Esther, ki obožuje papirnate izdelke in je nora na red in organizacijo. Preden je postala podjetnica, se je ukvarjala z marketingom.
Njena ideja je bila vrnitev k preprostosti, k svinčniku in papirju, s katerima lahko spravljamo v red vse naše ideje, misli in izkušnje. In to storiti na trajnostni in ekološki način in s tem prispevati majcen košček v dobrobit našega planeta.
Vsi njeni izdelki so izdelani na trajnostni način, uravnoteženi s klasičnim slogom, ki je obenem tudi zelo sodoben.
Organizacija, trajnostna naravnanost in oblikovanje. To so tri glavne značilnosti znamke Melpom.

 

Zakaj imata Resici radi njene izdelke? Všeč nama je, da ima znamka tako jasno filozofijo, prepleteno s sofisticiranostjo in trajnostno naravnanostjo.
Ker imava občasno težave z redom in prokrastinacijo, ceniva izdelke, ki ti pomagajo pri organizaciji, saj se tako porabi mnogo manj časa. Veliko pa se pridobi na zadovoljstvu in učinkovitosti.
Res ceniva, da so za izdelavo Melpomovih izdelkov izbrani materiali, ki so biološko razgradljivi ali pa so nastali v procesu reciklaže.