Dišeča sveča ŠEPET

17,00 25,00 

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Dišeča sveča ŠEPET diši po evkaliptusu in meti z vodnimi notami. Primerna je za vse, ki si želijo bolj rahlih in svežih dišav. Poživljajoč vonj evkaliptusa se zliva s hladno meto in z vodnimi notami, ki spominjajo na vonj šepetajočega dežja. Vonjave sveče Šepet vnašajo v prostor svežino in pripomorejo k večji zbranosti.

Sveča je ročno vlita iz naravnega rastlinskega voska oljne ogrščice in kokosa brez vsakih drugih dodatkov. Dodane so ji kakovostne dišave brez ftalatov in brez CMR (brez snovi, ki so lahko karcinogene, mutagene ali reprotoksične). Vosek in dišave so proizvedeni v EU.

Vosek oljne ogrščice izgoreva počasi, kar pomeni, da se vonjave odprejo postopoma. Prostor nevsiljivo odišavijo in kar je najlepše – nežno diši tudi še nekaj časa po tem, ko svečo ugasneš.

Ko svečo prvič prižgeš, naj gori vsaj dve uri, da se vosek stopi skoraj do roba kozarca. Tako bo tudi kasneje enakomerno in dolgo gorela, odišavljala in krasila dom.

Sveče so primerne tudi za vegane.

 

Zakaj imata Resici radi svečke AIRE?

Ker res noro lepo dišijo in so izdelane z veliko ljubeznijo in premislekom – iz naravnih sestavin in kakovostnih dišav. Svečke Aire napolnijo prostor z nežnim naravnim vonjem in ustrezajo celo takim občutljivkam na vonjave kot sva midve.

 

O svečkah AIRE

Svečke AIRE ustvarja Kristina. Veliko ji pomeni lep vonj, ki lahko pričara krasno vzdušje in mir. Sveče so ročno izdelane v Komendi iz naravnega voska oljne ogrščice in kokosa brez vsakršnih drugih dodatkov. Dišeče sveče AIRE naj napolnijo vaš dom s toplino, veseljem, mirom in lepimi spomini!

Dodatne informacije

velikost sveče

140 g, 90 g

sl_SI