about

Reso in rman od konca leta 2020 soustvarjava Lucia in Jerca. Obe imava radi naravo, vse lepo, delo z rokami in vse to sva poskusili preliti v ustvarjanje malce skuštranih in divjih šopkov, venčkov in aranžmajev iz suhega in svežega cvetja, ki so lahko darilo za rojstni dan, darilo mamici ob rojstvu otroka, darilo ob vselitvi, diplomi ali pa kar tako, da se nekomu (ali sebi) polepša dom (in dan).

Resa in rman was born out of our wish to work with hands. Flowers were the first thing we thought of and so we started making dried flower wreaths and bouquets.

Trenutno vzgajava cvetlični vrt na vrhu hriba. Radi bi namreč, da bi sčasoma vse cvetje in zelenje, ki ga uporabljava pri delu zraslo nekje blizu in bi s tem slovenskim kupcem ponudili možnost, da kupujejo domače, lokalno pridelano cvetje (slow flowers), ki cveti ob svojem naravnem času in v svojem naravnem ritmu.

Trudiva se videti in ustvarjati lepoto v vsakdanu – in ker bi radi vse to delili z vami, v spletni trgovini ponujava izbrane izdelke za darila, za lepšanje doma in vrta.

Zelo radi ustvarjava tudi cvetje za poroke in dogodke.

en_GB